Det er ikke de lediges skyld Helle Thorning!

AddThis Social Bookmark Button

Ligesåvel som jeg er glad at Lars Løkke, der ønsker yderligere stramninger for kontanthjælpsmodtagere, ikke sidder på statsministerposten, ja ligeså glad er jeg for at Enhedslisten og SF er enige i at de ledige må hjælpes i deres situation. 

For mig at se, har statsminister Helle Thorning-Smidt (S) glemt, at hun er socialdemokrat, eller hvad det betyder at være rød eller socialdemokrat. Det er ikke noget at sige til, når hun i så mange år har tjent meget mere end en arbejder får i løn hver måned. Men posten som rød statsminister forpligter hende til at tænke på de syge, de ledige, de gamle og andre dårligt stillede i samfundet.

I foråret 2013 er der tusindvis af danskere, der kommer på kontanthjælp, fordi de ikke kan finde noget job. Dette er ikke fordi de er dovne, som Lars Løkke Rasmussen og kompani synes at tro.
Nej, det er jo uforskyldt. Jeg synes ikke om at ønske noget dårligt for nogen, men det kunne måske give Lars Løkke jordforbindelse, hvis en i hans familie blev arbejdsløs og ikke formåede at skaffe sig et job.

Jeg er glad for at det lysner forude, hvor SF nu også har opdaget, at hvis de skal gøre noget for Danmark, og ikke forsvinde helt i meningsmålningerne, ja så må de bekende kulør, rød kulør, og stå sammen med Enhedslisten - ikke S, desværre. SF og Enhedslisten må sammen presse S og de radikale til at hjælpe de ufrivilligt ledige, som står til at komme på kontanthjælp i første halvår af 2013.

Det var en skam at Radikale fik så mange stemmer. Bare det havde været Enhedslisten i stedet, så var det bedre for den del af befolkningen, der gerne vil yde, men ikke kan pga arbejdsløshed.

Hvis vi ikke skal have amerikanske tilstande i Danmark, som Løkke ønsker, så må man ifølge den skandinaviske velfærdsmodel hjælpe de dårligt stillede i samfundet. Lige nu er det så mange tusinde uden job - og uden indgriben, også hus i kommende år. Mange steder er både mand og kone arbejdsløse, og kommer én eller måske endda begge fra dagpenge over på kontanthjælp, ja så står huset ikke til at redde. Det bliver tvangsauktioner i massevis.

Jeg håber, at politikerleden ikke når nye højdepunkter, ved at de Radikale formår at få S til at samarbejde med blå blok, fordi så er der mange af de gamle DF, der ved sidste valg stemte S, SF eller Ø for at få et mindre skævt Danmark, der ikke længere gider stemme. Hvis den blå blok strækker sig fra DF over til S, ja så kan man lige så godt flytte til USA.


Home · Disclaimer · Contact
Copyright © 2010 Chery.dk & Martin Reinert · Manila.PH · Cebu.PH · Davao.PH · JOB.PH · ISP.PH · MrWebGuide.com · KoldingWeb.dk · Combiteam.dk